AcasăActualitateCum va fi vremea în weekend. Prognoza ANM. La cât ajung temperaturile...

Cum va fi vremea în weekend. Prognoza ANM. La cât ajung temperaturile maxime

Cum va fi vremea în weekend. Prognoza ANM. La cât ajung temperaturile maxime. Prognoza meteo ANM de weekend arată bine.

Temperaturile cresc enorm, iar valorile atinse se ridică între 20 și 28 de grade la nivel național. De asemenea, în cursul zilei de duminică acestea vor fi la fel de ridicate, maximele ajungând la 26 de grade.

„Vorbim într-adevăr de temperaturi care la scara întregii țări, chiar începând de mâine, se vor situa între 20 până la 28 grade la fel și sâmbătă, 21- 27 grade. Începutul săptămânii viitoare va fi caracterizat de valori cuprinse între 20 până la 26 grade ceea ce înseamnă valori termice apropiate de normele perioadei.

Cum va fi vremea în weekend. Prognoza ANM. La cât ajung temperaturile maxime

Vorbim însă și de posibilitatea să mai avem fenomene de instabilitate atmosferică caracterizate prin averse, descărcări electrice pe parcursul după-amiezelor”, a declarat Elena Mateescu, directorul ANM, potrivit Antena 3 CNN.

Dincolo de temperaturile ridicate însă, meteorologul a mai spus că există și posibilitatea apariției fenomenelor de instabilitate atmosferică.

De asemenea, există și posibilitatea apariției grindinei și a unor cantități mai mari de apă, în jur de 15-20 litri pe metru pătrat, în zona de munte și local în partea de vest, sud și centru a țării.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.