Cunoscut interpret de muzică populară, mort de COVID. S-a tratat acasă 7 zile

0
92

Cunoscutul cântăreț de muzică populară, George Finiş a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean Suceava.

George Finiș a stat 7 zile acasă, sub tratamentul medicului de familie

Starea de sănătate a interpretul de muzică populară, în vârstă de 61 de ani, s-a agravat după ce n-a răspuns tratamentului indicat de medicul de familie, acesta recomandându-i să meargă la spital după ce saturația de oxigen i-a scăzut.

Citește și: VEȘTI EXTRAORDINARE: Acces la concerte şi fără mască pe plajă, la vară

La sfârșitul lunii martie a ajuns la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, însă organismul său nu a răspuns taramentului administrat, astfel că de pe 13 aprilie starea lui de sănătate s-a degradat, pe 15 aprilie a fost necesar să fie intubat, iar în această dimineaţă a decedat, potrivit Monitorul de Suceava.

Solistul susţinea că s-a îmbolnăvit la serviciu: Unii dintre colegi nu au respectat regulile de prevenire a infectării

„Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg. Deocamdată mă simt bine. Sunt foarte bine tratat de medici, de asistente… Toată lumea îşi dă interesul şi sper să mă duc acasă cât mai repede. Sunt puternic”, spunea George Finiş.

Coronavirusul a răpus multe nume mari de artiști din muzica populară și lăutărească

În ultima lună mai mulți artiști cunoscuți s-au stins din viață din cauza coronaviruslui. Nelu Ploieșteanu, Gabi Luncă sau Cornelia Catanga au decedat de curând la intervale scurte de timp, după ce au fost răpuși de COVID.

Citește și: Nelu Ploieșteanu, înmormântare cu scandal. Familia a ridicat sicriul la 6 zile de la decesul artistului