AcasăGeneralCursuri de engleză Cambridge. Atestatul nu mai e o dorință, ci o...

Cursuri de engleză Cambridge. Atestatul nu mai e o dorință, ci o consecință… pozitivă!

Obținerea atestatului Cambridge ar trebui să devină obiectivul fiecărui părinte și al fiecărui copil, implicit. Acest document nu doar că îl ajută pe copil să își echivaleze o bună parte dintre examenele de limbă, pe parcursul anilor de școală, ci va fi dovada incontestabilă a nivelului său de limba engleză.

Indiferent de țara sau poziția pentru care va dori să aplice, nimeni niciodată nu-i va putea contesta nivelul de limba engleză certificat de examenul Cambridge. Astfel, în cazul în care copilul tău va obține un astfel de document care să arate că vorbește engleza la un nivel B1, atunci nimeni nu se va îndoi că el chiar poate comunica în limba engleză la un nivel B1.

În consecință, dacă îți dorești să obțină copilul tău atestatul de limbă fără probleme, soluția este simplă: înscrie-l la cursuri engleza Cambridge. Astfel, copilul tău va beneficia de pregătirea completă, necesară pentru obținerea acestui atestat.

De ce sunt diferite aceste cursuri de pregătire pentru examene Cambridge?

Cursurile ale căror obiectiv este obținerea atestatului de limbă Cambridge se diferențiază de celelalte tipuri de ore prin folosirea materialelor specifice susținerii acestei testări.

Centrul de limba engleză Flying Colours oferă copiilor educația de care au nevoie pentru a depăși această etapă într-un mod simplu, rapid și fără stres. În cadrul orelor dedicate pregătirii pentru susținerea testului Cambridge, copilul tău va putea să:

 • își îmbogățească vocabularul;
 • să își dezvolte structurile de gramatică;
 • să își îmbunătățească toate cele 4 abilități necesare în învățarea limbii engleze la nivel scris, vorbit, citit și ascultat;
 • să se familiarizeze cu structura examenului, prin folosirea de manuale și materiale ce respectă formatul examenelor Cambridge;
 • să învețe și să exerseze tehnici și structuri de abordare a probelor de examen Cambridge;
 • să susțină o pretestare de examen cu materiale oficiale Cambridge;
 • să parcurgă cel puțin șase teste specifice tipului de examen pentru care se pregătește.

5 motive pentru care să îți înscrii copilul la cursuri de pregătire pentru examene Cambridge

Există o mulțime de factori care pot influența evoluția profesională a copiluluitău, în viitor. Unul dintre aceștia îl reprezintă și abilitatea de a comunica spontan și fluent în a doua cea mai vorbită limbă din lume. Iată 5 motive pentru care să alegi să îl înscrii pe copil la astfel de cursuri de engleză care să-l ajute să își obțină atestatul Cambridge:

 • echivalează proba de engleză pentru clasa a V-a intensiv engleză (YLE, Movers, Flyers);
 • echivalează proba de engleză pentru clasa a IX-a Bilingv Engleză (KET, PET);
 • echivalează proba de limba engleză de la Bacalaureat (PET, FCE, CAE);
 • pot fi susținute atât pe hârtie, cât și pe calculator;
 • sunt recunoscute de peste 15.000 de instituții și universități din întreaga lume.

Oferă-i copilului tău toate șansele de a obține atestatul Cambridge fără stres, cu ajutorul acestor cursuri de pregătire pentru examene Cambridge. Astfel, va avea oportunitatea de a învăța să țină cont de criteriile de evaluare Cambridge la toate cele 4 probe, în special la probele de speaking și writing. De asemenea, va avea ocazia de a exersa și tehnici de citire și ascultare, care să-l ajute să obțină scor maxim la probele de reading și listening.

Nu mai pierde timpul! Solicită chiar acum o evaluare de nivel a limbii engleze pentru copilul tău!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.