AcasăGeneralCursuri IT online pentru mici și mari! Cum poți învăța programare de...

Cursuri IT online pentru mici și mari! Cum poți învăța programare de la 0, indiferent de vârstă?

Programarea nu mai este un domeniu specific vârstei adulte, ci a început să fie accesibilă și copiilor, încă de la cele mai fragede vârste. Scrierea de cod este o provocare pentru minte, indiferent de vârstă. A scrie cod este un exercițiu ce dezvoltă nu doar aplicații web, ci și mintea celui care o face. Din acest motiv, a învăța să scrie cod poate fi un proces ce poate influența în mod vital dezvoltarea inteligenței psihice, dar și emoționale a unui copil.

Oferta de cursuri IT online este extrem de vastă, însă alegerea unui mentorat IT îți oferă un cadru mult mai prietenos și degajat, în care să poți învăța să scrii cod curat și corect, încă de la prima logare, indiferent de vârstă.

Mentoratul IT WellCode este un program de învățare unic pe piața din România. Acesta a fost fondat de Petru Trîmbițaș, în 2017, în urma experienței câștigate în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. La începutul anului 2021, platforma a ajuns la un număr de aproximativ 100.000 de cursanți.

Cel mai tânăr dintre aceștia a fost un elev de 11 ani, iar cel mai vârstnic un pensionar de 68 de ani. Programarea nu are vârstă, iar în cadrul acestui program unic ai posibilitatea de a învăța programare de la zero. Spre deosebire de clasicele cursuri IT online, mentoratul este ghidat de specialiști și se bazează pe construirea unei relații mentor – elev. Un atu al acestui program de învățare îl reprezintă faptul că vei avea parte de dezvoltare bilaterală, ce presupune progres profesional, dar și personal.

Din punct de vedere profesional, mentorii vor fi cei care îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ajuta să înveți să scrii cod. Aceștia te vor ghida pas cu pas până când vei găsi cea mai bună soluție pentru problema cu care lucrezi. Spre deosebire de alte cursuri IT online, mentoratul îți oferă posibilitatea de a vizualiza în timp real evoluția pe platformă. Astfel, fiecare problemă rezolvată se va concretiza într-un pas înainte către atingerea obiectivului final. Mentorii îți vor fi alături de la prima logare și până la angajare.

Dacă în cazul clasicelor cursuri de programare, finalizarea programului înseamnă să rămâi pe cont propriu, în cazul mentoratului vei beneficia de ghidaj și susținere din partea mentorilor până la angajare. După ce ai parcurs problemele de pe platformă integral, mentorii te vor ajuta să îți realizezi propriul portofoliu de proiecte și să-ți scrii propria aplicație. Apoi, te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de interviu și să obții primul tău job.

Programul de dezvoltare personală integrat în mentorat este o caracteristică unică. Acest atu face diferența între mentorat și clasicele cursuri IT online, fiind un model preluat de Petru Trîmbițaș din cadrul celebrelor companii americane unde s-a specializat. Coachii și experții în dezvoltare personală te vor ajuta să îți setezi un mindset de învingător și să te menții focusat și orientat pe atingerea obiectivului, îndiferent care ar fi acesta, în acord cu nevoile și vârsta ta.

Așadar, nu mai pierde timpul și programează o ședință de consultanță cu mentorii! Convinge-te care e diferența dintre clasicele cursuri IT online și programul de mentorat inspirat de filosofia Google și Facebook.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.