DACIA ne pregătește o SURPRIZĂ enormă! La Mioveni

Al doilea SUV al mărcii Dacia, cel care va înlocui Lodgy în familia de modele, va fi fabricat la Mioveni, alături de Duster și Sandero Stepway.

 

Situație revoltătoare la Piatra Neamț! Rudele celor morți în incendiu trebuie să scoată bani din buzunar

 

 

Dacia Grand Duster, așa cum a fost denumit la un moment dat al doilea SUV al mărcii Dacia, va completa producția uzinei din Mioveni Argeș. Schimbările anunțate anterior de reprezentanții Dacia în privința fabricii prevedeau mutarea lui Sandero în Maroc și utilizarea spațiului de producție pentru alte modele.

 

Apel disperat către români. Ludovic Orban: Este mult mai ușor să nu te îmbolnăvești

 

 

Acum este confirmat – noul model, un SUV cu șapte locuri, va fi produs la uzina din România. Practic, odată cu dispariția lui Lodgy din uzina din Tanger, spațiul de producție lăsat liber de acesta a fost ocupat de noul Sandero. În acest fel, noul SUV va putea fi asamblat la Mioveni, pe aceleași linii cu Duster și Sandero Stepway. Potrivit jurnaliștilor francezi de la L’Argus, planurile pentru noul model Dacia prevăd o prezentare în vara anului 2021 și intrarea în producție în toamna anului viitor. Mașina va avea și o versiune cu șapte locuri, iar motorizările sale vor cuprinde doar benzină și, noutatea absolută pentru Dacia, un motor hibrid.

 

 

Este vorba despre noile E-Tech, tehnologii introduse deja pe mașinile Renault și care ar putea fi acoperite de prețul de vânzare, în cazul unui crossover compact. Viitorul SUV Dacia va avea dimensiuni comparabile cu actualul Lodgy, un design care va prelua cam toate detaliile regăsite pe Duster și pe noul Sandero Stepway și va fi dezvoltat pe noua platformă CMF-B a Alianței. Astfel, va putea oferi toate tehnologiile oferite de Logan/Sandero pe generația a treia și chiar unele în plus. Un exemplu ar putea fi motoarele 1.3 TCe, care nu sunt oferite pe familia Logan/Sandero.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed