AcasăPoliticDaddy's Back! Zvon în lumea politică: Ea ar fi noua iubită a...

Daddy’s Back! Zvon în lumea politică: Ea ar fi noua iubită a lui Dragnea

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase, la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie, asta după ce în presă au apărut mesaje din care reieșea că Irina i-a fost infidelă.

În lumea politică circulă zvonul că Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită și aceasta ar fi tânăra Ana Maria Ioniță. Aceasta fost promovată recent în funcția de președinte al filialei București a partidului Alianța pentru Patrie, partid înființat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

content-image

Gurile rele susțin că Liviu Dragnea o răsfață pe Ana și recent ar fi fost în vacanță în Cuba. O vacanță cu ”peripeții” a avut Liviu Dragnea și Irina Tănase, în Maldive, iar acum faptele sunt anchetate de către procurorii DNA, asta pentru că, conform procurorilor, Dragnea ar fi plătit vacanța din banii de subvenție primiți de PSD de la stat.

Pe site-ul partidului Alianța pentru Patrie, tânăra Ana Maria Ioniță are parte de o prezentare spectaculoasă și este catalogată drept ”o tânără cu insușiri stabile proprii”.

”Vă facem cunoscut faptul că domnișoara Ana – Maria Ioniță, o tânără cu însușiri stabile proprii, ambițioasă, hotărâtă și devotată, născută în Onești, de profesie jurist, licențiată in Drept, Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București, masterandă în Management și Administrație Publică și absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Roman, este Președinte la Tineret APP Sector 2 si de astăzi 30.05.2022, este Președinte la Tineret APP pe București.

Cu o prezentă care nu poate fi neobservată, a fost activă și implicată chiar din timpul facultății unde a coordonat proiecte și a fost șefă de grupa.

Este o tânăra care activează in domeniul pe care l-a absolvit și o face cu mare plăcere.

“Am ales să mă implic în politică pentru că nu mă simt reprezentată și nici în siguranță de actuala clasă politică.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal.”

Domnișoara Ioniță este dovada că, partidul lui Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească.”, se arată în descrierea APP.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.