AcasăMoney&PeopleDan Negru despre banii săi: ”Așa mă bucur că am fost zgârcit!”...

Dan Negru despre banii săi: ”Așa mă bucur că am fost zgârcit!” Ce investiții sigure are prezentatorul

După 30 de ani de televiziune, Dan Negru s-ar putea lăuda cu venituri semnificative, mai ales de la Antena 1, unde salariul său, ca și al Andreei Esca, a fost o necunoscută de legendă, subiect constant în presa tabloidă.

Nu ascunde că este unul dintre cei mai bogați prezentatori de televiziune, și vorbește fără ocolișuri despre ”zgârcenia” sa pe o recunoaște și spune că acestă cumpătare i-a prins bine. Cu investiții în terenuri,  imobiler (clădiri de birouri), în agricultură și turism (urmează să dezvolte un spațiu de agrement în județul Timiș, prezentatorul de televiziune preferă să nu epateze prin cheltuieli în lux ori vacanțe scumpe ci să aibă un trai decent.

Dan Negru despre banii săi: ”Colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați. Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne

”M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați. Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit”, spune Dan Negru într-un interviu Viva!

Dan Negru despre banii săi: ”Sincer, nu am găsit dezavantaje și fac treaba asta de 30 de ani. Pe mine mă bucură atenția oamenilor pe stradă sau oriunde, nu mă obosește. Atenția lor arată faptul că îți faci treaba bine. Avantaje sunt multe, dar cel mai importat e că simți iubirea, uneori și reproșul oamenilor. Le simți oriunde, în magazin, pe stradă, oriunde. Nicio altă meserie nu-ți dă șansa asta”, adaugă acesta.Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.