x


 • EUR
  4.6551
  USD
  3.9650
 • 6° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  11 km/h
  Umiditate

  70%
  Presiune

  34101 hPa
string(15) "mediacomunicare"

Dan Voiculescu primește replica unui fost angajat

Omul de afaceri Dan Voiculescu a lansat un atac dur la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Într-o scrisoare deschisă adresată acesteia, Dan Voiculescu spune că lupta anticorupție trebuie și poate continua și fără Kovesi la conducerea instituției. De asemenea, conștient că s-ar putea alege cu încă un dosar pentru această scrisoare, Dan Voiculescu îi transmite Laurei Codruţa Kovesi că nu îi este teamă de ea.

Author: Mircea Popa | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.09.2017, 12:21 | Actualizat: 13.09.2017, 12:21

Voiculescu susține că Kovesi ar fi încercat să deschidă dosare penale pe baza unor denunțuri făcute de mai mulți foști angajați de-ai săi, printre care și Sorin Oancea, cel care e co-proprietar la B1 TV.

 

Replica lui Sorin Oancea pentru fondatorul trustului Intact:

”Dan Voiculescu, dacă ai cea mai mică dovadă, fă-o publică!

Dacă aş fi «ajutat» DNA să-ţi facă «dosare fictive», aşa cum susţii, ai fi fost şi acum în puşcărie.

Am părăsit grupul Intact acum 7 ani, tocmai pentru că nu eram de acord cu drumul pe care l-ai impus. Acum văd că am făcut bine. Mulţi apropiaţi, colaboratori şi parteneri ai tăi sunt fie decedaţi, fie condamnaţi. Nu o să-i enumăr, din respect pentru ei. Chiar şi fiica ta, Camelia, s-a pricopsit cu o condamnare penală, iar iubitul ei, noul şef al trustului Intact şi cel care m-a înlocuit, este în puşcărie pentru şantaj prin presă.

Din păcate, este evident faptul că, nici după trei ani petrecuţi în închisoare, nu ai înţeles pentru ce ai fost condamnat. Deşi ai fost la un moment dat unul dintre cei mai oneşti proprietari de presă din România, ai făcut şi faci în continuare mult rău jurnaliştilor şi presei, în general”.