Dana Budeanu, reacție dură despre celebrii consumatori de substanțe interzise: ”99% dintre vedete din România se droghează!”

Între două rochii, Dana Budeanu lansează declarații controversate despre lumea high life-ului și showbizz-ului autohton.

Cea mai virulentă și admirată stilistă de la noi pentru curajul afirmațiilor și opiniilor personale,  Budeanu (44 ani) consideră că ”99% dintre vedetele din România se droghează”. Convingerea sa vine după cazul lui Dorian Popa, care a recunoscut că, într-adevăr a recunoscut că s-a drogat cu cannabis, la o săptămână după ce a fost surprins în trafic, la volan și testat cu aparatul de de depistare a stupefinatelor și pshiohoactivelor. Analizele de sânge au confirmat, în ciuda celor declarate inițial de influencer că acesta a folosit cannabis.

Dana Budeanu, reacție dură despre celebrii consumatori de substanțe interzise. ”Lista neagră” a vedetelor prinse în trafic sub influența drogurilor

Cazul lui Dorian Popa, ultimul dintr-un lung șir al vedetelor surprinse în trafic după ce au consumat droguri (amintim Ana Morodan, Puya,  actorul George Burcea, Xonia, Florin Scripcă alias Chef Foa, Margherita și Fulgy, copiii popularilor lăutari de la Clejani, Guee Who s.a.m.d.) a dat naștere unui întreg scandal iar mulți și-au dat cu părerea vizavi de fenomenul negativ, inclusiv Dana Budeanu.

”Toate aceste lucruri se știu și toate acestea vor apărea în perioada următoare, ăsta e doar începutul. Când ești dependent… Chestia asta ajunge să facă parte din stilul de viață. Toată lumea se vede Mick Jagger. În primul rând, cu ce vă drogați voi în România, de mare risc, cocaină etc., nu e nici măcar pură. E o nenorocire, te distrugi efectiv fizic, definitiv”, i-a spus Dana Budeanu lui Victor Ciutacu. Influencerița a atras atenția privind problema alarmantă a consumului de droguri spunând că inclusive energizantele din supermarketuri conțin substanțe psihoactive.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed