Dana Marijiana, cândva dependentă de droguri, astăzi mama și artistă ”O parte a creierului a rămas paralizată de atunci”

0
4
Dana Marijiana, cândva dependentă de droguri, astăzi mama și artistă  ”O parte a creierului a rămas paralizată de atunci”

Nu vă vine să credeți însă Dana cea de astăzi nu o arde pe Marijuana, se ocupă de propriul atelier de antichități și bijuterii hand-made și și-a găsit un alt mod de exprimare, unul nonverbal. Pictează, chiar bine, dovadă că lucrările sale plastice au căutare și de pe urma lor se înteține. De 1 martie a vândut și mărțișoare.

Fosta solistă are o frumoasă relație cu Dan Burlacu, fost component al lotului national de wushu și s-a perfecționat într-un stil de artă plastică în care puțini artiști se încumetă. Pictează cu ajutorul degetelor și mâinilor, nu al pensulelor, un gen de artă plastică veche, o istorie lungă în Orient. De la primii ani, și Iris, fiica fostie artiste ce făcea senzație în anii 2000, alături de ”băieții de cartier” ai vremii, La Familia și BUG Mafia, s-a aflat pe lângă mama sa, în atelierul acesteia de bijuterii hand-made și lucrări plastice. Locul unde Dana s-a retras și unde, prin muncă, și-a tratat dependența de droguri și alte probleme personale.

Astăzi Dana Coteanu (care nu va scăpa în veci de pseudonimul Marijuana), este o mamă model și trăiește din lucrările pe care le face, ducând mai departe munca defunctului său tată care a avut un atelier boutique de creații de artă, dar și bijuterii și accesorii handmade.

Fondatorul Uber, Travis Kalanick și-a tras iubită vedetă Victoria’s Secret /FOTO

”Îmi place să muncesc, nu mă încui, atelierul meu e deschis tuturor, am chiar mai mulți prieteni decât în perioada muzicală. Pictura m-a ajutat și mă ajută mult. Uneori o simt ca o terapie, îmi alungă gândurile negative, mă face echilibrată, fericită și mai fericită sunt când îmi este apreciată munca”, adaugă Dana, al cărei refren lansată în anii 2000, ”Cea mai fidelă fată” o reprezintă mai mult ca niciodată azi, în raportul cu prietenii ce i-au rămas alături.

Maturitatea pe care a atins-o și  după ce a ajuns pe lume două fetițe, i-a dat undă verde să-și publice recent biografia, fără perdea, așa cum a fost cu adevărat. Căci, până la 41 de ani, Dana Coteanu, pe numele său, a trecut prin multe, de la succes, la droguri de mare risc, internări și țepe luate de la producători muzicali.În 2000 a rămas chiar cu o parte a creierului paralizată. ”Sunt bine, muncesc și nu caut să mă văd faimoasă în vreun fel. Încerc să ajut o nouă generație de fete talentate, să aibă curaj să facă ce am făcut eu cândva”, ne spune Dana care, în acestă perioadă, a vândut și multe mărțișoare.

Fosta vedetă a Pro TV, Wilmark caută finanțare la ”Imperiul Leilor”. Pandemia i-a pus pe butuci academia de dans