AcasăMoney&PeopleDana Săvuică, prima româncă ce a pozat în Playboy, dispusă să se...

Dana Săvuică, prima româncă ce a pozat în Playboy, dispusă să se dezbrace din nou! ”Femeia la 50 de ani…”

În urmă cu 23 de ani, Dana Săvuică a fost prima româncă ce și-a arătat nurii în Playboy. Surprinzător, blondina(52 de ani) spune că ar face-o din nou, fără mari rețineri.

Mândră de felul în care arată, blonda ce a avut curajul să spargă gheața afișându-se goală la finalul carierei de model. ”Aveam 29 de ani şi mă bucurăm de gloria de top model. Pentru mine, acea apariţie în Playboy a însemnat încununarea carierei şi retragerea de pe podium”, spune Dana Săvuică ce se bucură acum de o profesie pentru care este invidiată: prezintă de la fața locului destinații de turism de pe tot globul. Are contracte cu diverse agenții de travelling și este plătită să testeze vacanțe în locuri noi și să-și expună impresiile info trip-urilor, site-ul său devenind un jurnal de călătorie.

Dana Săvuică, prima româncă ce a pozat în Playboy, dispusă să se dezbrace din nou!

”Aș mai poza nud, dar depinde de mesajul trimis. O femeie la 50 de ani nu este cu un picior în groapă”, spune cea care s-a bucurat și de succes în televiziune (Kanal D, Euforia TV, Acasa TV).

Reper al frumuseții al anilor ’90, dincolo de atenția pe care o dă mișcării și alimentației, Dana Săvuică nu ascunde că este o norocoasă pentru are din familie gene bune. Țin mult la imaginea mea, țin și la sănătatea mea. Sunt extrem de atentă la ceea ce înseamnă terapii și tratamente. Poți să ai o anumită vârstă și să nu ți-o arăți, așa poți să înaintezi în vârstă frumos. Nu merg pe o anumită dietă. Mănânc puțin și des”, crede vedeta.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.