AcasăPoliticDăncilă: Dragnea a blocat din pușcărie candidatura mea. Trebuie să fiu pe...

Dăncilă: Dragnea a blocat din pușcărie candidatura mea. Trebuie să fiu pe listă pentru rezultatele avute

„Sunt persoane din PSD de la Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Drangea. Au discutat să o susțină pe Carmen Dan și Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe listă pentru că s-a opus amnistiei și grațierii. Încă mai are Liviu Dragnea la Teleorman influență. A vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăsi pe listele pentru parlamentare. Eu acum aștept decizia conducerii PSD, iar dacă conducerea va considera că este posibil să candidez la un alt județ voi face acest pas”, a declarat fostul premier, la Digi24.

 

 

SURSE: Masca, obligatorie în spațiile deschise în județele unde rata de infectare va depăși 3 la mie

 

Viorica Dăncilă spune că trebuie să se regăsească pe listele PSD pentru parlamentare din trei motive: este un om integru, a avut rezultate ca premier, iar PSD trebuie să fie unit.

INSP rectifică cifrele. Prefectul Capitalei: Vom lua măsuri când avem o rată de infectare de 3,4 la mie

„Consider că aduc un plus pe listele PSD din trei puncte de vedere. În opinia publică au fost aduse două lucruri în ultimii ani și mă refer la acuzațiile de corupție și de subminarea justiției. Eu sunt un om integru deci nu va fi o vulnerabilizare Avem nevoie de unitate în PSD și cred că e nevoie de fiecare dintre noi pentru a obține un rezultat foarte bun. Dacă se apreciază în mod just rezultatele guvernării trebuie să fiu pe listă pentru că în perioada în care am fost premier a crescut economia și nivelul de trai”, a spus Dăncilă.

Ultimele Articole