x


 • EUR
  4.7081
  USD
  4.1377
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "politic"

Dăncilă pleacă la Bruxelles: În Parlamentul European sunt parlamentari care dezinformează

Premierul urmează să facă o vizită la Bruxelles, în perioada următoare, unde se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Viorica Dăncilă a afirmat referitor la dezbaterea din Parlamentul European privind situaţia justiţiei din România că sunt parlamentari care dezinformează.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.02.2018, 15:16 | Actualizat: 12.02.2018, 15:16

Dăncilă susține nu a fost invitată să participe la dezbaterea din Parlamentul European unde s-a dezbătut situația justiției din țara noastră, dar va face o vizită la Bruxelles, în 20-21 februarie, când se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene.

 

„Acolo este o problemă care e vizibilă cu ochiul liber. Ştiu că sunt parlamentari care dezinformează. Pentru mine cel mai neplăcut lucru este că ducem de fiecare dată România ca să fie discutată de ceilalţi membri”, a declarat premierul.

 

 

Totodată, Dăncilă a ținut să precizeze că ministrul Justiţiei, care este şi membru al Comisiei de la Veneţia, putea răspunde la toate problemele și trebuia lăsat să vorbească.

 

„Am văzut o dezbatere în care unii oameni încercau să îşi apere ţara, iar alţii să arunce cu noroi, aşa cum se întâmplă de ani de zile”, a mai spus Dăncilă.

viewscnt