Dani Oțil ne-a prezentat vila sa, cu cinematograf la subsol! Detaliile ce o fac spectaculoasă /VIDEO

Dani Oțil, vedeta matinalului Antenei 1, s-a mutat din garsonieră direct într-o vilă, la Corbeanca!

Anii petrecuți în locuința de circa 40 mp au fost o bună experiență pentru optimizarea vilei pe care Oțil a prezentat-o pentru prima oară unei publicații deco. Casa are două nivele și subsol (3 dormitoare, 3 băi,  balcoane, living și bucătărie) și suficient loc de parcare. ”casa a fost făcută în mare parte după ideile mele, cu un pic de ajutor din partea soției. Casa este oarecum desenată de mine, interiorul este un pic schimbat. Sunt multe elemente pe care eu le-am modificat. Pur și simplu, am venit în casă când era semi amenajată, dar nu se putea locui în ea, gresia era veche, urâtă. N-a locuit nimeni înaintea mea aici, dar s-au deteriorat lucrurile ăstea tocmai pentru că n-a fost locuită”, vorbește vedeta, proaspăt căsătorită, despre viitorul cămin al copilului său. Casă ce are și particularități inedite, ca de pildă, un minicinematograf la subsol. Dani Oțil și Gabriela, soția sa, au amenajat deja și un spațiu pentru viitorul lor bebe, cu mobilier și tapet special.

Este oficial! Încălzirea globală îl mută pe Moș Crăciun în România. A început construcția unui sat dedicat Moșului de 2 milioane de euro

Dani Oțil ne-a prezentat vila sa, cu cinematograf la subsol! ”Blatul din bucătărie e făcut de mine”

”Blatul din bucătărie e făcut de mine. Sunt foarte mândru de faptul că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e masa, care e din lemn natur. Canapeaua pe care s-a dormit grav. Cel mai mândru sunt când vine un prieten care e mai bogat decât noi și mă întreabă de unde e masa mare sau masa de cafea.  Aici e locul unde n-a mai intrat nimeni, niciodată. Baia principală. Cadă rotundă. Mi-am dorit toată viața. Mi-am dorit foarte mult să am o baie unde să nu există gresie și faianță, pentru că eu am trăit în gresie și faianță și mozaicul ăla cu picățele m-a distrus”, a mai spus Oțil care a prezentat și cinemtograful său, ”un fel de cinema pentru două persoane”, a completat Oțil.

 

Snap! vin cu mari emoții la Forever Hit. Cântă în locul unde, în urmă cu 30 de ani, au intrat în istoria muzicii

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed