AcasăMoney&PeopleDani Oțil și-a botezat copilul în ultima zi dinaintea restricțiilor. În primăvară,...

Dani Oțil și-a botezat copilul în ultima zi dinaintea restricțiilor. În primăvară, a făcut nunta fix în prima zi de relaxare a restricțiilor

Dacă nunta a făcut-o în prima zi de relaxare a măsurilor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au stabilit botezul fiului lor, duminică, în ultima seară dinaintea reinstaurării restricțiilor anti-coronavirus.

Micuțul Luca Tiago, ce a venit pe lume în urmă cu o lună de zile, a fost creștinat ieri, printr-o petrecere ca la carte, organizată însă în mare secret. Unde altundeva, în același local unde Dani și Gabriela Oțil au organizat și nunta, propriul restaurant al prezentatorului de televiziune, situat la doi pași de Cartierul Francez.

Cel mai scump ardei din lume va fi cultivat la Iași. Un kilogram costă și 25.000 de dolari

Nașii de cununie ai lui Dani și Gabrielei Oțil, este vorba de Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu au fost cei care l-au nășit pe miculul Luca Tiago, așa cum multă lume de aștepta. Onoarea  le-a aparținut lui Homan Tandi Jono și Laura Dumitru, buni prieteni de familie, după cum a specificat proaspăta mămică pe Instagram. Ea a postat o imagine cu nașii, așa le-a și mulțumit. „Cei mai frumoși nași are Luca”, a transmis soția lui Dani Oțil.
Printre invitații la discreta petrecere de botez s-au numărat partenerul său de platou, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Ramona Olaru și  Raluka, jurata de la ”SuperStar România” a întreținut atmosfera sonoră.

 

Locul în care va fi înmormântat Ion Ţiriac după moarte. Vor fi amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane

 

Ultimele Articole