AcasăMoney&PeopleDani Oțil și Răzvan Simion se retrag de la ”Neatza”! ”Dăm și...

Dani Oțil și Răzvan Simion se retrag de la ”Neatza”! ”Dăm și altora o șansă” Când se va întâmpla?

De mai bine de 14 ani, emisiunea a cărei gazde sunt Dani Oțil și Răzvan Simion este de găsit în clasamentele celor mai populare producții tv de divertisment.

Fapt susținut și de ultimul lor premiu, primit zilele trecute, pentru ”cea mai bună emisiune de divertisment de zi” (Gala Premiilor TV Mania).

Prezenți parcă de o viață pe micile ecrane, împreună, cei doi par că dețin rețeta succesului la Antena 1. Însă este un efort colosal să fii cool timp de patru ore de emisiune live, asta în fiecare zi a săptămânii, subiect pe are cei doi l-au adus deseori în discuție în ultima perioadă.

Dani Oțil și Răzvan Simion se retrag de la ”Neatza”! ”Încă un premiu și ne retragem. Să dăm și altora o șansă

După ultima gală în care au fost premiați, Dani Oțil a făcut o mărturisire neașteptată: ”Încă un premiu și ne retragem. Să dăm și altora o șansă”. Declarație ce vine departe de vârsta de pensionare dar, după cum tot vedeta de televizune a spus, după toți acești ani de muncă solicitantă l-a ”ajuns oboseala” și că nu mai are multă energie.

În plus viața de familie l-a decis să-și schimbe prioritățile și să se axeze mai mult pe timpul petrecut alături de soție și copilul său. Practic, Oțil (42 de ani) se trezește în fiecare zi a săptămânii la ora 06.00, în cursul săptămânii pentru emisiune, iar în weekenduri pentru participarea la curse auto.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.