AcasăMoney&PeopleDaniel Negreanu a devenit oficial al treilea cel mai bogat jucător de...

Daniel Negreanu a devenit oficial al treilea cel mai bogat jucător de poker din istorie! Câte zeci de milioane de dolari a strâns din turnee

Daniel Negreanu a început cum nu se poate mai bine anul 2023. Jucătorul profesionist de poker de origine română a terminat pe locul trei turnamentul  Poker GO Cup 2023, Las Vegas, cu 192.000 de dolari.

Însă nu recentul câștig reputat la No Limit Hold’em este notabil în cariera sa, ci faptul că Negreanu (48 de ani) a trecut prin aceste încasări de…50 de milioane $ câștigați oficial în turnee live.

Cu 50.116.496 de dolari câștigați în competiții de poker, Negreanu a intrat în clubul select al celor mai bogați trei jucători profesioniști de poker din istorie, după Justin Bonomo (circa 59 de milioane $) și Bryn Kenney (57 de milioane $). Conform calculelor PokerNews, veniturile româno-canadianului supranumit ”Kid Poker”, câștigător de șase ori a World Series of Poker (WSOP) și de două ori World Poker Tour, au fost de 13 milioane de dolari în ultimii 10 ani (excepție făcând 2020, an în care nu s-au desfășurat decât competiții online, fără premii semnificative).

Daniel Negreanu a devenit oficial al treilea cel mai bogat jucător de poker din istorie! A trecut pragul de 50 milioane de dolari

Pentru mulți cel mai cunoscut jucător de poker din lume, Negreanu a câștigat o popularitate enormă prin stilul său, fiind plin de zâmbet la fiecare joc. Inițial jucător de billiard, Daniel Negreau a câștigat primul turneu WSOP în 1998, devenind cel mai tânăr participant din istorie care câștigă World Series of Poker. Cel mai mare câștig la un turneu a fost de 8 milioane de dolari americani.

Daniel cunoaște limba română datorită părinților săi care sunt în Canada din 1967. Ben Affleck ori Leonardo Di Caprio se numără printre fanii săi de la Hollywood.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.