x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(8) "justitie"

Daniel Tudorache, pus sub control judiciar cu cauțiune de un milion de euro. E acuzat de luare de mită

Fostul primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a plecat sâmbătă dimineață de la sediul DNA după o noapte de audieri, potrivit surselor G4Media.ro

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.11.2020, 8:48

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar, iar fostul edil tebuie să plătească o cauțiune de un milion de euro, potrivit surselor citate. Soția sa trebuie să plătească o cauțiune de 200.000 de euro.

Otopeni și ale cinci localități din Ilfov intră în CARANTINĂ din această seară

 

Tudorache va contesta în instanță cauțiunea stabilită de procurori.

 

Val de inaugurări în plină campanie electorală. Încă un lot de autostradă va fi dat în folosință

 

El este suspect în două dosare de corupție, pentru luare de mită și spălare de bani. Unul dintre dosare privește achizițiile de tablete pentru elevi, iar al doilea are în vedere fapte din 2007.

 

Joi, oamenii legii au descins la zeci de adrese, printre care și primaria sectorului 1, dar și locuința fostului edil, pentru a căuta acte privind achiziția făcută pe final de mandat.

 

Potrivit comunicatului DNA, este vorba de „două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, presupus săvârșite în cursul anului 2020 și anterior.”

 

Fostul edil a reacționat și el, afirmînd că reclamațiile la adresa sa au fost depuse de noul primar al sectorului 1, Clotilde Armand și că nu are nimic de ascuns.