x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(10) "publicfeed"

Daniela Crudu s-a cuplat cu fiul unui politician celebru! Acesta tocmai trece printr-un divorț cu ecou

Încă nu s-a terminat procesul de divorț de Claudia Pătrășcanu, solista care i-a dat doi copii și Gabi Bădălău ”punctează” într-o nouă escapadă romantică. Alături, nimeni alta decât ...Daniela Crudu. Și sexoasa ”modelă” a ieșit recent dintr-o relație tumultoasă ce s-a încheiat umilitor, cu o bătaie primită.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.08.2020, 11:52

Pare să fie cuplul verii. Fostul ”crai” de Dorobanți , fiul senatorului Nicolae Bădălău și Daniela Crudu au petrecut împreună weekendul, departe de ochii curioșilor, pe un yacht, cel mai probabil între frumoasdele insule din arhipeleagul grecesc. Amândoi au postat imagini pe canalele de socializare din același loc superb, mult mai ”rezervat”, dat fiind procesul de custodie al copiilor, a fost Gabi Bădălău. Acesta a postat pe Instagram doar o imagine cu peisajul  văzut de pe yacht, același postat și de Cruduța. Detaliu ce  a dat de gol escapada lor.

În timp ce Claudia, fosta sa soție l-a chemat în instanță pentru faptul că nu s-a îngrijit de la despărțirea lor de pensia alimentară a celor doi copii, Gabi Bădălău și-a organizat o vacanță pe un yacht alături de el fiind și Daniela Crudu.

 

În plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu (FOTO), fostă membră a formației Sexxy, ”Cruduța” pare să fie cea mai câștigată în acestă situație. Și animatoarea tv a traversat un episode violent, ultima sa relație, cu fostul luptător croat Seco Dubravko s-a încheiat nu tocmai bine pentru ea, căci aproape că a fost desfigurată de acesta. Daniela Crudu a sunat la seviciul de urgență și a anunțat că a fost snopită din bătaie de iubitul său într-o cruiză de gelozie.