x


  • EUR
    4.8288
    USD
    4.4163
string(7) "politic"

Darius Vâlcov și-a luat concediu după o ceartă cu premierul Dăncilă

Surse din Guvern au declarat pentru Money.ro că Darius Vâlcov - consilerul premierului - a luat decizia de a intra în concediu, după o discuție aprinsă pe care a avut-o în cursul zilei cu Viorica Dăncilă.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.09.2018, 16:58

Motivul, potrivit surselor citate, ar fi că Dăncilă s-a hotărât să rămână în funcția de prim-ministru, deși Liviu Dragnea i-a cerut să amenințe cu demisia în CEx-ul de vineri pentru a-i obliga pe cei care îi cer să plece din funtea PSD să facă un pas în spate.

 

Darius Vâlcov a fost în cursul zilei de azi la biroul lui Liviu Dragnea din Parlament unde, de altfel, s-au perindat mai mulți membri ai PSD atât din tabăra contestatarilor cât și din tabăra care îl susține pe actualul lider al partidului.

 

Darius Vâlcov a fost numit consiler al premierului la solicitatea lui Liviu Dragnea, fiind bine știut faptul că liderul PSD se consultă în permanență cu acesta în ceea ce privește decizii care țin de economia țării. Vâlcov a contribuit și la programul de guvernare într-o proporție foarte mare, Dragnea afirmând că nu se delimitează de el chiar dacă este condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare, pentru că este „un om de o rară valoare”.

 

 

Cotestatarii lui Liviu Dragnea i-au reproșat acestuia că se consultă doar cu câțiva oameni în ceea ce privește problemele din partid, printre aceștia fiind și Darius Vâlcov.