AcasăMoney&PeopleDavid Puscaș, fiul adoptat al Luminiței Anghel, pretinde că a fost snopit...

David Puscaș, fiul adoptat al Luminiței Anghel, pretinde că a fost snopit în bătaie, în garsoniera sa

În trecut, băiatul solistei Luminița Anghel (51 ani) nu s-a dovedit chiar ușă de biserică având în vedere desele conflicte pe care le-a avut cu mama și salvatoarea sa. Dacă inițial relația lor a fost normală, de mama-fiu, odată cu adolescența dar și venirea pe lume a lui Filip, băiatul artistei (8 ani), relația lor s-a degradat.

David Pușcaș povestește cum, în garsoniera sa s-a iscat între el și prieteni un adevărat conflict, în urma căruia a fost bătut și a rămas fără telefon. ”Mi-am expus părerea sinceră unui prieten despre cineva care tocmai plecase de la mine.De aici a plecat totul (..) Robert a început să-mi reproșeze că am zis ceva de el, a devenit agresiv, a început să arunce farfuriile, paharele, ghiozdanul și portmoneul meu pe geam. A sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și m-a lovit la cap și ochi. Mă voi duce la vecini să cer ajutor căci m-a amenințat că se va întoarce”, susține David Pușcaș pe pagina sa de Facebook.

”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut. Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina. El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri”, a dat din casă  Luminița Anghel despre comportamentul fiului său adoptat.

Ultimele Articole