AcasăGeneralDe ce ai nevoie de o vitrină frigorifică pentru afacerea ta?

De ce ai nevoie de o vitrină frigorifică pentru afacerea ta?

O vitrină băuturi reprezintă cea mai bună modalitate de a păstra sticlele în cele mai bune condiții într-o unitate profesională. Cu acest tip de aparat, poți să aranjezi băuturile în cea mai estetică manieră și le poți menține în același timp la o temperatură adecvată.

Astfel că, o vitrină băuturi este din ce în ce mai apreciată mai ales în domeniul restaurantelor, atunci când vorbim despre un restaurant, un bar sau o cafenea sau o altă unitate profesională.

Descoperă citind acest articol care sunt atuurile unor vitrine frigorifice profesioniste pentru afacerea ta.

Fie că vorbim despre un bar, fie că vorbim despre un restaurant, o vitrină frigorifică este mereu solicitată pentru a se asigura cel mai bun serviciu.

Folosirea unei vitrine frigorifice este necesară pentru a se asigura o mai bună păstrare și depozitare a sticlelor. Sistemul de răcire al acestui aparat de menținere la rece este asemănător cu cel al unui frigider sau al unei lăzi frigorifice, cu o mulțime de avantaje însă:

Designul. La prima vedere, o vitrină frigorifică de la Tefcold  seamănă cu un frigider clasic. Dar, aceasta poate să aibă mai multe modele și este perfect concepută pentru păstrarea băuturilor. Cele mai apreciate sunt modelele în nuanțe de negru, mai elegante. Acestea pot ameliora în mod considerabil serviciile oferite într-un bar, un restaurant sau o cafenea.

Capacitatea de stocare. Unul din cele mai mari avantaje ale unei vitrine frigorifice este fără doar și poate capacitatea sa de stocare. Acest tip de aparat de menținere la rece poate conține un număr destul de mare de băuturi, și asta indiferent de mărimea sau forma băuturilor. Poți aranja aici astfel sticlele de suc sau de apă, dozele de bere, asigurând cea mai bună aranjare.

Tipul de răcire. Trebuie să ne amintim că într-un frigider clasic, poți depozita tot felul de produse alimentare, precum fructele și legumele. Dar, acest tip de vitrină este special conceput pentru a stoca băuturile. Se vor păstra toate băuturile mai stabil și mai eficient.

Ce poate fi deci mai bun decât o vitrină cu băuturi unde sunt expuse băuturile tale? Pe lângă faptul că vor fi depozitate și expuse, vor fi și răcite.

Care sunt specificitățile lor?

Diferitele tipuri de frigidere pentru băuturi vin în diferite dimensiuni. Dimensiunea fiecărui model poate varia între 150 și 450 de litri, există chiar și alte modele la 600 de litri. Alegerea unui frigider pentru băuturi se bazează pe cerințele fiecărei unități profesionale.

Se poate întâmpla ca o firmă să vrea o vitrină mult mai mare. Unele unități aleg un model mic, altele preferă un frigider mediu. Cel mai important este să se aleagă capacitatea aparatului în funcție de litri, de băuturi sau de numărul de sticle de depozitat. Alegerea depinde și de spațiul alocat frigiderului cu băuturi din unitate.

Tipul de răcire. Sistemul de răcire este un lucru important pentru o vitrină frigorifică. O vitrină cu un frig static este cea mai bună opțiune deoarece procură temperatura ideală pentru băuturi. Un astfel de aparat va menține deci prospețimea băuturilor. Un model cu un sistem de ventilație poate să fie ales pentru un restaurant sau un bar.

Estetica este și ea importantă. De obicei se preferă vitrinele de sticlă unde sunt expuse băuturile și dozele conținute de aparat.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.