x


 • EUR
  4.5802
  USD
  3.8939
 • 19° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  11 km/h
  Umiditate

  59%
  Presiune

  34372 hPa
string(7) "general"

De teama unui război, americanii şi japonezii îşi cumpără buncăre!

Americanii şi japonezii de rând se pregătesc, şi ei, de război. Compania „Rising S“, care produce buncăre subterane, a anunţat o creştere a vânzărilor cu 90% în ultimele două săptămâni. Cum să supravieţuieşti unui atac nuclear a devenit cea mai populară căutare pe Google.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.08.2017, 8:11 | Actualizat: 12.08.2017, 8:11

Preţul celui mai mic şi mai ieftin buncăr este de aproximativ 40 de mii de dolari, iar construcţiile de lux ajung şi până la 20 de milioane de dolari. Acesta au capacitatea de 50 de persoane şi sunt dotate cu garaj, piscină, saună, sală de forţă, zone de agrement şi chiar o seră, scrie adevarul.ro.

 

Schimbul de ameninţări între Washington şi Phenian i-a determinat pe utilizatorii Google să caute informaţii despre cum poţi supravieţui unui război nuclear.

 

Potrivit serviciului Google Trends, care stabileşte care este trendul în legătură cu cele mai căutate cuvinte, în perioada 8-10 august, întrebarea „Cum poţi supravieţui unui atac nuclear?” a câştigat popularitate considerabilă.

 

Astfel, această întrebare a depăşit în popularitate întrebările pe care utilizatorii le tastează de obicei: „Cum să devii bogat?” şi „Cum să devii faimos?”. Printre ţările ai căror cetăţeni sunt cei mai îngrijoraţi de ameninţarea nucleară sunt Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia şi India.