x


  • EUR
    4.8337
    USD
    4.2959
string(16) "instant-articles"

Decizie ȘOC luată de ministrul Justiției: „Tudorel Toader îşi duce la bun sfârşit ameninţarea“

Ministerul Justiţiei i-a retras acreditarea lui Ovidiu Oanţă.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.03.2019, 13:11

Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanţă îl acuză pe ministrul Justiţiei Tudorel Toader că i-a retras acreditarea enervat de întrebările incomode pe care i le-a pus de-a lungul timpului. Reporterul susţine că nu i-a fost oferită nicio explicaţie pentru refuzul de a fi acreditat.

 

„Ministerul Justiţiei refuză nejustificat să mă mai acrediteze după ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebările mele deranjante“, a anunţat pe Facebook Ovidiu Oanţă.

 

Reporterul, celebru pentru întrebările tăioase şi ironice, aminteşte şi de ameninţarea făcută de Toader la începutul lunii martie, când i-a avertizat pe jurnalişti că le va retrage acreditările dacă nu respectă cerinţele lui, adică să nu i se pună întrebări când nu doreşte.

 

„Tudorel Toader îşi duce la bun sfârşit ameninţarea: Ministerul Justiţiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat că mi se refuză acreditarea pentru 2019, răspunsul fiind dat nu în două zile la cererea din ianuarie, ci la două luni distanţă. În plus, nu mi se comunică explicit în ce fel am afectat activitatea Ministerului Justiţiei. Probabil prin sutele de întrebări pe care i le-am adresat ministrului Justiţiei“, a mai scris jurnalistul Pro TV.