AcasăExterneDELIR! Șeful Dumei de Stat: ”Acțiunile țării noastre vizează exclusiv protejarea păcii”

DELIR! Șeful Dumei de Stat: ”Acțiunile țării noastre vizează exclusiv protejarea păcii”

Președintele Dumei de Stat de la Moscova, Viacheslav Volodin, a postat joi un mesaj halucinant pe canalul său de Telegram, în ziua în care Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei, susținând că îi consideră pe ucraineni drept „un popor frate”, iar operațiunile militare ale Rusiei, „vizează exclusiv protejarea păcii”.

„Trebuie să trăim în prietenie, armonie, amintiți-vă că bunicii și tații noștri au luptat împreună pentru asta”, afirmă Volodin, în timp ce forțele ruse atacă Ucraina.

 

Redăm mai jos mesajul integral publicat de președintele Dumei de Stat:

„Nu poți decide siguranța ta în detrimentul siguranței altora.

Statele Unite, extinzând NATO spre est, au încălcat acordurile din anii precedenți.

Toate temerile noastre au fost confirmate după declarațiile lui Zelenski despre dorința de a poseda un potențial nuclear.

Acest lucru nu poate fi permis.

Având în vedere că Washingtonul și Bruxelles-ul au respins propunerile Rusiei privind problemele de securitate globală, iar Kievul refuză de 8 ani să pună în aplicare acordurile de la Minsk, demilitarizarea Ucrainei este singura cale rămasă.

O cale care va preveni războiul în Europa. Singura modalitate de a opri masacrul și catastrofa umanitară.

Deputații Dumei de Stat susțin decizia președintelui nostru Vladimir Vladimirovici Putin de a conduce o operațiune militară specială de menținere a păcii.

Scopul său este de a proteja oamenii care trăiesc în Ucraina.

Fac un apel către cetățenii Ucrainei:

V-am considerat şi vă considerăm un popor frăţesc. Acțiunile țării noastre vizează exclusiv protejarea păcii. Vă rugăm să nu vă implicați și să nu participați la nicio mobilizare propusă de autoritățile de la Kiev. Nu sunt independenți, toate ordinele sunt date de Washington și Bruxelles.

Cetăţenii paşnici nu sunt ameninţaţi de operaţiunea specială.

Suntem un singur popor. Gândiți-vă la istoria noastră comună. Avem victorii comune. O cultură, o singură credință.

Rugați-i pe cei dragi care servesc în Forțele Armate ale Ucrainei să depună armele. Ei nu trebuie să participe la protejarea intereselor NATO și ale Statelor Unite, urmând ordinele criminale ale regimului anti-popor de la Kiev.

Nu putem fi indiferenți față de soarta Ucrainei. Să ne gândim la viitor, îl avem în comun. Trebuie să trăim în prietenie, armonie, amintiți-vă că bunicii și tații noștri au luptat împreună pentru asta.

De asemenea, fac apel către deputații Radei Supreme:

Dragi colegi, dați dovadă de prudență, voință. Dacă îți iubești Patria Mamă, fă totul pentru a face din Ucraina un stat pașnic.

Multora dintre voi nu vă place că țara voastră și-a pierdut suveranitatea și că consilierii americani stau în ministere și departamente.

Rusia nu a fost niciodată un dușman al Ucrainei.

Republicile populare din Donbas au cerut ajutor.

Cetăţenii Ucrainei, alegătorii dumneavoastră, aşteaptă ajutor de la ţara noastră.

Trebuie să decidem cum vom continua să trăim. Acum este momentul să alegi”, se arată în discursul postat de Volodin pe Telegram.

Ultimele Articole