x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(7) "politic"

DELIRUL unui deputat PSD: „Poporul german, pro hitlerist până în 1970”, „Iohannis inflitrat”

Un nou social-democrat iese la rampă cu declaraţii halucinante lipsite de orice contact cu realitatea referitoare la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partenerilor României din Uniunea Europeană.

Author: Mihai Voican | Sursa: PS NEWS | Publicat: 11.02.2019, 14:01

Într-o emisiunea la televiziunea TV Galați, deputatul numeşte Uniunea Europeană este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a 2-a, ci undeva la nivelul sitațiilor umilitoare.

 

„Suntem într-o Uniune despre care, ca generic de spre uniuni, Bismark, cel care a unificat Germania, spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul. Suntem măgarul de povară a unei structuri pe care din motive încă demagogice, deși lucrurile încep să se pună cu un cinism din ce în ce mai evident pe tapet, conduce o structură pe care, să fie foarte clar, n-o s-o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”, a declarat Bacalbașa, fix în perioada în care România deţine Consiliul Uniunii Europene, potrivit B1.ro.

 

Acesta a continuat delirul afirmând că Uniunea Europeană a creat chiar un aparat de represiune împotriva României.

 

Articolul integral pe PS NEWS