Demisionară de la Antena 1, Augusta Lazarov începe un nou matinal la TVR1, ”Cu capu-n zori”

Începând cu 19 octomb­rie a.c., noua gașcă va prezenta emisiunea ”Cu capu-n zori”, producție la care își vor aduce aportul dansatoarea și coregrafa Bianca Patrichi (Baletul Operei Naționale din București), experta în previziuni astrale Mădălina Manole, Irina Mohora (parenting, fashion și beauty) și Dorin Chioțea, ce s-a afirmat în fosta formulă de matinal TVR1.

Noul program matinal al TVR 1  semnat de Augusta Lazarov Petrescu, este o emisiune în direct, de luni până vineri,  de la 07.00-10.00.

Ultimii prezentatori care au făcut parte din echipa vechiului matinal (emisiune intitulată pur și simplu, ”Matinal”) și care a rulat doar un an la TVR, au fost Andra Soceanu, Daniel Coman, Loredana Iordache și Dorin Chioțea.

Sânziana Negru, frumoasa online-ului, săltată de poliție de la o ședință foto și amendată

Până de curând, Augusta Lazarov Petrescu a fost șef al divertismentului și producător al mai multor emisiuni la Antena 1. Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu care lucrează și la Virgin Radio. Cei doi prezintă emisiunea Fereș și Liza la Virgin Radio. Fereșteanu și Liza Sabău au mai lucrat în trecut TVR. Fereșteanu la ”Liber pe contrasens”  și la ”Pulsul zilei”.  Liza Sabău a fost apoi VJ la postul muzical UTV.

Primele vedete ale muzicii anilor ’90 sunt astăzi șoferi, vindecători, marinari ori aviatori

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed