AcasăAdvertorialeDental West - o clinică stomatologică care a ridicat standardele industriei medicale

Dental West – o clinică stomatologică care a ridicat standardele industriei medicale

Când vine vorba de clinici stomatologice din Brașov, Dental West se remarcă în calitate de clinică pionier, unde s-a încercat mereu ca lucrurile să fie făcute altfel. Deschisă în anul 1995, Dental West este prima clinică din Brașov care și-a făcut un website pentru a fi mai accesibilă pentru pacienții săi, dar și prima care a investit într-un computer tomograf dentar.

Datorită tehnologiei de care dispune, dar și profesionalismului și experienței medicilor săi, Dental West a introdus în Brașov conceptul de turism stomatologic. Pentru a se trata la această clinică stomatologică Brașov cu renume, persoane din toată țara fac din frumosul oraș o destinație unde îmbină utilul cu plăcutul.

Câteva cuvinte despre istoria clinicii stomatologice Dental West

Inițial, Dental West a fost înființată ca o mică afacere de familie, dar cu timpul s-a dezvoltat, și-a mărit echipa, a făcut investiții serioase în tehnologie și din dorința de a fi mai aproape de cei care au nevoie de serviciile sale, a deschis noi cabinete în diferite cartiere din Brașov, deținând astăzi patru puncte de lucru unde tratamentele se desfășoară la cele mai înalte standarde din industria medicală.

În anul 2008, Dental West a devenit prima clinică stomatologică din Brașov care deținea un computer tomograf dentar, un aparat care permite realizarea de radiografii pe baza cărora tratamentele pot fi efectuate cu mai multă precizie. Iar acum, tot aici se găsește și cel mai modern tomograf dentar din Brașov, datorită căruia pacienții pot beneficia de radiografii panoramice și tomografii 3d fiind expuși la un nivel de radiații similar cu cel emis de aparatele din generație mai veche.

O clinică stomatologică unde pacienții sunt tratați de la egal la egal

Ai amânat vreodată o vizită la dentist de teamă că nu-ți vei permite tratamentele medicale de care vei beneficia acolo și vei fi pus într-o situație delicată în fața casei de marcat, când ți se va comunica tariful final? Așa ceva nu ți s-ar putea întâmpla niciodată dacă apelezi la Dental West pentru că aici se pune un accent deosebit pe transparență.

La Dental West fiecare pacient beneficiază de un plan personalizat de tratament, iar medicul care i-l recomandă îi explică în detaliu, pe înțelesul oricui, importanța fiecărei proceduri, precum și prețul ei. De asemenea, dacă există alternative, acestea sunt și ele prezentate beneficiarului, astfel încât orice pacient știe exact de ce buget are nevoie pentru tratamentele respective, fără să se teamă că va avea parte pe parcurs de surprize neplăcute legate de prețul lor.

De asemenea, prețurile tratamentelor sunt disponibile și pe pagina oficială a clinicii Dental West astfel încât un pacient curios poate verifica de acasă costul fiecărei proceduri.

Motive importante pentru care merită să apelezi la Dental West

Lăsând la o parte transparența în ceea ce privește prețul serviciilor, precum și tehnologia modernă de care dispune clinica stomatologică Dental West, la prima vedere ai putea avea impresia că tratamentele de care poți beneficia aici sunt la fel ca în oricare alt cabinet stomatologic și în final, experiența ta ca pacient va fi aceeași. Dar în realitate este vorba de practica medicală, de empatia și de sistemul de valori al echipei de medici care fac diferența.

Clinica stomatologică Dental West funcționează pe baza unor principii clar stabilite de la care nu se abate niciodată. În primul rând, fiecare medic de aici face tot posibilul să ofere pacienților săi tratamente fără durere, astfel încât aceștia să se întoarcă cu plăcere la dentist data viitoare când au nevoie, sau pentru consultațiile periodice, atât de necesare.

De asemenea, când vine vorba de tratamentele medicale, prioritatea constă în salvarea dinților naturali. Chiar dacă o extracție este mai simplu de realizat în multe cazuri, dacă există și cea mai mică șansă de salvare a dintelui natural, atunci stomatologii de la Dental West vor încerca metodele necesare pentru a obține un astfel de rezultat.

Nu în ultimul rând, la Dental West și curățenia este la mare preț. În această clinică se respectă protocoalele europene cu privire la sterilizare și dezinfectare, folosindu-se produse speciale din Germania și astfel pacienții au garanția unui mediu lipsit de pericole în ceea ce privește riscul contractării unei boli.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.