x


  • EUR
    4.8415
    USD
    4.4172
string(16) "instant-articles"

DESCĂTUȘAREA FEMEILOR! Cazul CARACAL a generat o explozie de povești groaznice

După explozia cazului de la Caracal, tot mai multe femei își povestesc experiențele neplăcute pe rețelele de socializare.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRILE PROTV | Publicat: 16.08.2019, 8:56

După tragedia de la Caracal, când Alexandra a cerut în zadar ajutor, tot mai multe femei din România vorbesc pe reţelele de socializare despre experienţele groaznice pe care le-au trăit, atunci când au apelat la autorităţi.

 

Unele dintre ele chiar au fost pe punctul de a fi răpite sau violate și au sunat la 112, pentru a cere ajutorul polițiștilor. De multe ori victimele nu au fost crezute sau chiar acuzate că este numai vina lor.

 

Ioana Păun are 34 de ani și este regizor. În urmă cu mai bine de zece ani, când încă era studentă la teatru, un bărbat a încercat s-o răpească. Incidentul s-a petrecut pe Calea Victoriei. Din fericire, a reușit să scape și a sunat la 112 pentru a semnala cazul, dar și ca să se asigure că bărbatul nu va face rău și altcuiva.

 

Ioana Paun, regizoare: “Am sunat la Urgenţe. M-au pus în legătura cu poliţia. M-a întrebat: “Ce căutai pe stradă la ora asta?”. M-am blocat pentru că nu m-am aşteptat la întrebarea asta, i-am povestit că împărţisem nişte afişe cu colegii mei şi mi-a zis că nu are ce să facă şi să mă duc la o secţie de poliţie a doua zi, ceea ce am şi făcut. Mi-au spus că bărbatul probabil mă confundase cu o lucrătoare sexuală. M-au întrebat cum eram îmbrăcată. Eram îmbrăcată în nişte pantaloni şi un tricou”.

 

Articolul integral pe ȘTIRILE PROTV