AcasăMoney&PeopleDesignerii români despre ținuta cu papion a lui Iohannis de la Ziua...

Designerii români despre ținuta cu papion a lui Iohannis de la Ziua Marinei: ”Prezență cu atitudine. A fost cool dar ochelarii ieftini”

Cunoscutul designer vestimentar Cătălin Botezatu și-a expus părerea despre ținuta excentrică afișată de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Modul în care a ales să se îmbrace președintele României a creat un val de ironii, mai toți comparând sacoul alb cu papion cu cea a unui ospătar.

Puternic contestată ținuta, mai ales în online, designerul Cătălin Botezatu este de părere că președintele a fost cool și seamăna cu un președinte american. Fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ţinută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, un model potrivit, din punct de vedere stilistic.

Cele mai bune filme românești pe Netflix

Cătălin Botezatu: ”Papionul a fost ales bine, sunt modele şi modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare. arată ca un preşedinte american, are clasă, nu înţeleg aceste invidii şi frustrări ale românilor. Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleşi, arată cool. Ţinuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă. În jur de 2.500 de lei. A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămaşă simplă, este o ţinută de maximum 2.500 de lei”

 

Designerii români despre ținuta lui Iohannis la Ziua Marinei

Dana Budeanu:”Preşedintele României este îndrăgostit! Restul interpretărilor ultimelor sale apariţii vestimentare şi nu numai sunt amatoriceşti si mediocre…caracteristice autorilor! Este îndrăgostit şi asta este minunat!”

Alexandru Ciucu: ”Fiind şeful statului a ales inspirat albul dar și negrul, ţinând cont de dubla semnificaţie a zilei (sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului și Ziua Marinei)”

 

Deși suntem în pandemie, S-A DAT STARTUL spectacolelor publice, pe sume faraonice! A început noua eră a ”concertelor primăriilor”

Ultimele Articole