x


  • EUR
    4.8026
    USD
    4.4462
string(16) "instant-articles"

DESTIN trist pentru un fost ministru!

A murit fostul ministru Deceban Traian Remeș.

Author: Mihai Voican | Sursa: ROMÂNIATV.NET | Publicat: 15.02.2020, 9:20

Decebal Traian Remeş fusese internat în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Vineri după-amiază, fostul ministru a fost răpus de cancer.

 

Fostul ministru Decebal Traian Remeş a murit, vineri seara, acasă, în Baia Mare. El a fost internat în Spitalul din Baia Mare, iar joi familia a cerut externarea.

 

“Domnul ministru a fost o perioadă îndelungată internat în spital, din cauza bolii pe care o avea. Joi, familia a cerut să îl ia acasă, pentru că starea era foarte gravă. Vineri seara, în jurul orei 18.00, am fost anunţată că a murit”, a declarat Sorina Pintea, directorul Spitalului Judeţean Baia Mare.

 

Decebal Traian Remeș s-a născut pe 26 iunie 1949, în comuna Băsești. De profesie economist, politicianul a îndeplinit funcțiile de ministru al Finanțelor (1998-2000) și de ministru al Agriculturii și Dezvoltării rurale (2007) în guvernele României.

 

Decebal Traian Remeş a murit la 70 de ani. A fost acuzat de luare de mită în scandalul “Caltaboşul”

De asemenea, a fost deputat în legislatura 1996-2000, ales în județul Maramureș pe listele partidului PNL. În anul 2007 a demisionat din funcția de ministru al agriculturii în guvernul condus de Călin Popescu-Tăriceanu, ca urmare a unui scandal mediatic declanșat prin apariția la postul național de televiziune TVR a unor probe din ancheta DNA la adresa sa.

 

Articolul integral pe ROMÂNIATV.NET