x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(8) "companii"

Dezastru pentru APPLE! Gigantul și-a mințit utilizatorii

Situație critică pentru Apple. Gigantul american este dat în judecată din cauza noilor modele iPhone. Apple este dată în judecată pentru că ar fi minţit legat de ecranului noilor iPhone-uri

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 17.12.2018, 10:10

Apple este chemată în faţa instanţei într-un proces în care este acuzată că şi-a indus intenţionat în eroare clienţii minţind sau ascunzând anumite detalii despre ecranele noilor modele de iPhone.

 

În centrul procesului este ecranul OLED al modelelor iPhone XS şi iPhone XS Max, mai precis “bretonul”, rezoluţia şi dimensiunea efectivă a acestuia, potrivit News.ro.

 

Apple este acuzată că foloseşte pentru promovarea noilor modele iPhone imagini care ascund “bretonul” prin setarea unui wallpaper negru şi că astfel clienţii ar fi păcăliţi să creadă că ecranul s-ar întinde până la rama superioară a dispozitivului.

 

Avocatul reclamantului Courtney Davis spune Apple că cesta a fost păcălit să creadă că noile iPhone-uri nu au breton deoarece atât Apple cât şi alţi comercianţi folosesc imaginile de produs oficiale, care ascund bretonul.

 

Pe lista de acuzaţii se mai găseşte faptul că Apple ar fi minţit în legătură cu diagonala reală a ecranului. Acesta nu ar avea 5,8 inch, cât pretinde Apple, ci ar măsura în realitate 5,6865 inch.

 

Articolul integral pe CAPITAL