x


  • EUR
    4.7794
    USD
    4.3124
string(8) "companii"

DEZASTRUL de la mall! A luat amendă în ziua inaugurării

Primul mall din Sibiu a fost amendat cu 50.000 de lei imediat după inaugurare.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.11.2019, 15:58

Primul mall din Sibiu a fost amendat imediat după inaugurare cu 50.000 de lei, pentru că a fost deschis fără autorizație de securitate la incendiu.

 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au declarat că sediul primului centru comercial din orașul Sibiu a fost verificat imediat după inaugurare, joi. Mall-ul a primit o sancțiune de 50.000 de lei, pentru că s-a deschis fără autorizație de securitate la incendiu.

 

Centrul comercial a fost inaugurat joi, când au și apărut primele probleme. O farmacie a fost inundată la câteva ore de la inaugurare, reprezentanții centrului comercial declarând, pentru Mediafax, că s-a spart o conductă.

 

“S-a spart o conductă la o farmacie de la parter. Asta s-a întâmplat, am rezolvat problema. Se putea întâmpla oricând”, a spus un reprezentant al mall-ului.

 

ISU Sibiu anunța joi că a fost emis avizul de securitate la incendiu în data de 23 august 2019, iar în 13 noiembrie, miercuri, cu o zi înainte de inaugurare, operatorului economic i-a fost comunicat că în urma verificărilor făcute de ISU Sibiu în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu.

 

“Recepția nu a fost admisă. În aceeași zi, reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu”, spuneau reprezentanții ISU Sibiu.