x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(7) "politic"

Dezmăț: primarului de la Iași i-a mai răsărit O VILĂ în curte. Cinci case în 9 ani!

Primarul Mihai Chirica a dat o nouă lovitură imobiliară. De la începutul lunii august 2019, s-a mutat într-o altă casă. Culmea, vila, parte a unui duplex, nu doar că se află în același ansamblu imobiliar, Platoul Însorit din Galata, dar e chiar gard în gard cu imobilul în care a stat până acum.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.08.2019, 8:44

Despre casa așa-zis veche, Mihai Chirica a afirmat, în mod categoric, în cadrul unui interviu din iunie 2019 că este a soacrei sale. Cea în care abia s-a mutat, pe numele cui e? Chirica a refuzat să răspundă întrebărilor pe care REPORTER DE IAȘI i le-a adresat în această speță. Aceasta este prima dezvăluire.

 

A doua: toate actele privind proprietățile sale și ale familiei precum și zeci de contracte publice cu investiții derulate de Primărie au fost ridicate de procurorii DNA.

 

S-au mutat de-o săptămână

Cu o săptămână în urmă, Mihai Chirica împreună cu soția sa, Cristina, și băiatul Ștefan s-au mutat dintr-o vilă cu acoperiș roșu într-una cu acoperiș verde. Ambele sunt parte a aceluiași proiect imobiliar numit Platoul Însorit și care e situat pe dealul Galata și, mai mult, sunt una lângă alta.

 

Mutarea s-a petrecut timp de câteva zile la rând, primarul cărându-și mobila și celelalte lucruri dintr-o parte în alta. Deși casele sunt una lângă alta, acesta le-a dus cu mașină, dând roată complexului.

 

mai multe, pe Reporter de Iași