x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(16) "instant-articles"

DEZVĂLUIRE: Ce face Gheorghe Dincă în închisoare!

Când nu este la locuința sa din Caracal, pentru a fi prezent la perchezițiile făcute de anchetatori în “casa groazei”, Gheorghe Dincă urmărește, din arestul Poliției Slatina, știrile și emisiunile în care se vorbește despre el și crimele pe care susține că le-a comis, informează libertatea.ro.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.08.2019, 14:32

Gheorghe Dincă nu le dă prea multe informații investigatorilor, fie că e vorba de procurori DIICOT sau de polițiști de la “Omoruri”. Criminalul din Caracal, așa cum este numit după ce a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu, pe care a răpit-o în iulie, și pe Luiza Melencu, dispărută din aprilie, este însă foarte interesat de tot ce se scrie în presă și se vorbește în emisiunile și în dezbaterile de la televiziuni despre el și despre stadiul anchetei din dosarul în care este acuzat de omor, viol și trafic de miniori.

 

El a cerut conducerii arestului Poliției Slatina să îi asigure accesul la un televizor, dar și să primească zilnic ziare, în celula în care, spun surse judiciare, stă singur. “Cât permite programul arestului, Dincă stă la televizor și urmărește fiecare emisiune, fiecare știre, fiecare dezbatere care are legătură cu cazul Caracal în care e cercetat”, au dezvăluit surse judiciare.