x


  • EUR
    4.8337
    USD
    4.2959
string(7) "politic"

Dezvăluiri din timpul întâlnirii lui NICOLICEA cu reprezentanții Comisiei de la Veneția: ”Ne prăpădim de râs”

Deputaul Iulian Bulai susține că Eugen Nicolicea le-a transmis experților Comisiei de la Veneția că greșelile comisiei speciale pe Justiție ar fost cauzate de comportamentul huliganic al USR.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.04.2019, 13:26

Iulian Bulai, deputat USR, a relatat pe contul său de Facebook o scenă de la discuția dintre membrii comisiei speciale pentru justiție cu reprezentanții Comisiei de la Veneția. Bulai susține că Eugen Nicolicea le-a transmis oficialilor europeni că în deciziile finale al comisiei speciale s-ar fi strecurat greșeli din cauza ”comportamentului huliganic al opoziției care a venit cu boxe” la lucrările comisiei.

 

Postarea lui Iulian Bulai:

 

”Sunt acum la întâlnirea cu delegația Comisiei de la Veneția. Sunt așezat între Iordache, Nicolicea și Cazanciuc.

 

Trubadurul PSD, Eugen Nicolicea, le explică membrilor Comisiei de la Venezia că opoziția s-a comportat huliganic in comisii și noi am perturbat lucrările comisiei speciale pentru modificarea legilor justiției.

 

Datorită comportamentului opoziției care a venit cu boxe (cc Stelian Ion), s-au strecurat unele greșeli in deciziile finale ale comisiei speciale. Așa se scuză marele Nicolicea în fața celor care au venit să ne întrebe de ce România o ia razna.

 

Acestea sunt argumentele de grădiniță ale omului propus spre a fi viitorul Ministru al Justiției. Omul care se visează succesorul lui Tudorel Toader.

 

Nu mai am cuvinte.
Ne prăpădim de râs la argumentele lui. Dar e de plâns”.