Dezvoltatorul Euro Vial cumpără un teren în Mamaia Nord cu peste 1,5 milioane de euro, pentru a extinde facilităţile proiectului rezidenţial-hotelier Sea ON

0

Sea ON este primul şi singurul proiect livrat într-o zonă adiacentă în care se află în construcţie peste 4.800 de unităţi locative. Proiectul, format din 400 de unităţi în două imobile, a fost finalizat de Euro Vial în vara lui 2021, în urma unei investiţii de peste 30 de milioane de euro.

Mamaia este una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare imobiliară din România, cu peste 14.000 de locuinţe finalizate în ultimul deceniu, depăşind oraşe de dimensiuni medii şi mari.

”Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori activi pe piaţa imobiliară regională din Constanţa, a achiziţionat la finalul anului trecut un teren cu o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi amplasat în Mamaia Nord, într-o tranzacţie de peste 1,5 milioane de euro. Terenul, care este situat în imediata apropiere a plajei complexului Sea ON, va fi utilizat pentru extinderea facilităţilor proiectului, finalizat de Euro Vial în vara lui 2021 în urma unei investiţii de peste 30 de milioane de euro”, anunţă dezvoltatorul.

Sea ON este format din 392 de apartamente şi opt spaţii comerciale cuprinse în două imobile cu 10 etaje şi include numeroase facilităţi, printre care acces direct către plaja privată de 5.000 de metri pătraţi amplasată în faţa proiectului, o galerie comercială cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, servicii de tip concierge şi administrare hotelieră a apartamentelor. Proiectul este primul şi singurul finalizat într-o zonă adiacentă în care se află în construcţie mai multe ansambluri însumând peste 4.800 de unităţi locative.

“Am vândut peste 90% din apartamentele disponibile şi vom utiliza suprafaţa de teren recent achiziţionată pentru extinderea proiectului cu o serie de noi facilităţi, care vor întregi conceptul Sea ON. Suntem în procesul de identificare a unui operator specializat de renume pentru zona HoReCa şi vom amenaja mai multe spaţii de petrecere a timpului, inclusiv dedicate celor mici. Cumpărătorii cât şi turiştii care închiriază unităţile achiziţionate în scop investiţional îşi doresc un concept integrat, la standarde occidentale, care să ofere o serie întreagă de facilităţi, servicii şi opţiuni de petrece a timpului. Litoralul românesc are nevoie de tot mai multe proiecte integrate pentru a creşte calitatea turismului autohton”, a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence.

Compania va începe amenajarea spaţiilor în perioada următoare, finalizarea acestora fiind planificată înaintea debutului sezonului estival 2022.

Mamaia reprezintă una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare imobiliară din România, cu peste 14.000 de apartamente finalizate în ultimul deceniu, depăşind astfel oraşe de dimensiuni medii şi mari. În plus, mai multe mii de noi unităţi se află în diferite stadii de construcţie în Mamaia în acest moment, urmând a fi finalizate în 2022 şi în anii următori.