AcasăEconomieDezvoltatorul imobiliar Anchor Grup anunţă că proiectul rezidenţial Select Residences din Bucureşti...

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup anunţă că proiectul rezidenţial Select Residences din Bucureşti va fi livrat în a doua jumătate a anului 2024

”Anchor Grup, unul dintre cei mai mari dezvoltatori în domeniul imobiliar din România, cu o experienţă de 25 de ani, anunţă că Select Residences, cel mai nou complex rezidenţial premium din portofoliul companiei, a atins un nivel de pre-contractare de 40%, în doar două luni de la lansarea vânzărilor. Construcţia proiectului a demarat deja, data estimată a livrării fiind în a doua jumătate a anului 2024”, anunţă compania.

Amplasat lângă InCity Residences, Select Residences va include 347 apartamente – studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere, precum şi duplexuri cu 3, 4 şi 5 camere – în trei clădiri. 

Din totalul de 347 apartamente au fost pre-contractate 139 unităţi. Majoritatea acestora sunt studiouri şi apartamente de 2 camere, cu suprafeţe utile ce variază între 46 şi 75 mp, plus balcoane.

”Suntem mândri de rezultatele impresionante obţinute de echipa noastră de vânzări din departamentul rezidenţial. Pentru o piaţă extrem de competitivă, vorbim de încă o confirmare a calităţii proiectului nostru, dar şi a nivelului ridicat de expertiză a tuturor celor implicaţi în proiect. Ţinând cont de cererea ridicată a pieţei pentru proiecte rezidenţiale poziţionate în zone centrale, cu un raport bun calitate-preţ, dar care oferă şi oportunităţi multiple de investiţie, suntem încrezători că Select Residences îşi va atinge targetul”, declară Affan Yildirim, director general, membru în Consiliul de Administraţie al Anchor Grup şi membru al Consiliului de Administraţie al Shopping MallDova.

Select Residences oferă tipuri variate de unităţi locative, care îndeplinesc preferinţe şi nevoi diverse de spaţiu şi buget. Garsonierele au suprafeţe cuprinse între 63 şi 80 mp construiţi. Apartamentele cu două camere au suprafeţe cuprinse între 72 şi 115 mp construiţi. Apartamentele cu trei camere au suprafeţe cuprinse între 115 şi 125 mp construiţi. Duplexurile au suprafeţe cuprinse între 150 şi 246 mp construiţi.  

În ceea ce priveşte modalităţile de plată, dezvoltatorul le va folosi pe cele clasice: surse proprii sau finanţare bancară, pentru ambele fiind necesară plata unui avans cuprins între 15% şi 25%, restul de preţ urmând să fie achitat la livrare.   

Anchor Grup şi-a început activitatea în România acum 25 de ani. De atunci şi până în prezent, investiţia companiei a depăşit 500 de milioane de euro. Portofoliul său include o componentă de retail: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, Bucureşti Mall – Vitan, urmat de Plaza România, care a însemnat o nouă premieră pentru piaţa locală – cinematograful Movieplex, care le-a oferit în premieră românilor posibilitatea de a viziona filme în format 3D. În prezent, Compania deţine şi cinematograful Hollywood Multiplex, deschis în centrul comercial Bucureşti Mall- Vitan. 

În plus, investiţiile din ultimii ani ale Anchor Grup vizează şi sectorul rezidenţial. Acestea au început cu InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. Cel de-al doilea proiect rezidenţial finalizat este Pallady Towers, cu peste 200 de apartamente în două clădiri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Select Residences – cu peste 300 de apartamente aflate în trei imobile – este proiectul în dezvoltare al Companiei, pe acest segment.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădiri de birouri: Anchor Plaza Offices şi Plaza România Offices. Compania este condusă de Affan Yildirim, director general, membru în Consiliul de Administraţie al Anchor Grup şi membru al Consiliului de Administraţie al Shopping MallDova. 

 

 

Ultimele Articole