AcasăPoliticDiana Şoşoacă: Cred că toţi bărbaţii şi-ar dori o soţie ca mine

Diana Şoşoacă: Cred că toţi bărbaţii şi-ar dori o soţie ca mine

Diana Şoşoacă, senatoarea ex-AUR cunoscută pentru poziţiile sale controversate şi apropierea faţă de Rusia, a vorbit despre viaţa sa privată, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

„Cred că toţi bărbaţii şi-ar dori o soţie ca mine pentru că nu prea stau pe acasă şi ar sta foarte liniştiţi, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieţii mele, prietenii noştri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranităţii României, mai avem totuşi o şansă. Pe vremuri mai şi găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o şampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniştită, vorbeşte el acasă, că eu să pot să compensez în public. Inteligenţa, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea şi foarte multe cunoştinţe de istorie. M-a cucerit cu inteligenţa, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumuseţea. Frumuseţea este interioară, mentală”, a povestit Diana Şoşoacă, citată de Ziare.com.

Diana Şoşoacă a mai fost căsătorită de două ori înainte să-l cunoască pe actualul soţ, Silvestru. Cei doi sunt împreună de câţiva ani.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.