AcasăMoney&PeopleDiana Șoșoacă nu vrea să audă de nunta lui George Simion.”Aia nu...

Diana Șoșoacă nu vrea să audă de nunta lui George Simion.”Aia nu e o nuntă!”

Vulcanica Diana Șoșoacă nu a răspuns invitației fostului coleg de partid, George Simion, de a participa la fastuoasa nuntă publică a acestuia.

Senatoarea independentă, care a fost exclusă de foștii colegi din formațiunea AUR, și-a motivat refuzul spunând că ”nunta lui George Simion va fi o nuntă artificială”. ”Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu e nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva!’, a declarat Șoșoacă pentru playtech.ro. Totuși senatoarea a ținut să-i transmită tradiționala urare ”Casa de Piatră” lui George Simion și alesei sale.

Diana Șoșoacă nu vrea să audă de nunta lui George Simion, fostul său coleg din AUR

George Simion  vrea o nuntă cum cum nu s-a mai văzut la un resort din satul vâlcean Oveselu, eveniment pentru care a lansat o invitație publică românilor.

Pe 27 iulie a.c., vehementul protestatar promite o petrecere câmpenească grandioasă, în aer liber. ”Știu că e departe pentru unii dintre voi, dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți! Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară”,  a precizat deputatul (35 de ani) care se va căsători cu Iulia Burceu. Viitorul ginere spune că are deja 11.000 de invitați confirmați.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.