Diana Șoșoacă reia live-urile pe Facebook și spune ce s-a întâmplat: Sorin Lavric s-a repezit la mine. E bărbat

0
4
Diana Șoșoacă reia live-urile pe Facebook și spune ce s-a întâmplat: Sorin Lavric s-a repezit la mine. E bărbat

Senatoarea Diana Şoşoacă a comentat excluderea sa din AUR într-o discuţie cu Adriana Bahmuţeanu, transmisă live pe Facebook. Senatoarea a spus că senatorul AUR Sorin Lavric ar fi încercat să o lovească în Parlament.

„Sorin Lavric s-a repezit la mine. Da, s-a repezit. E bărbat. Împotriva femeilor-bărbat. S-a oprit la timp pentru că i-am zis: „cine eşti tu să îndrăzneşti să faci aşa ceva? Cum îţi permiţi?”, a zis Șoșoacă.

Senatoarea a explicat că scandalul a pornit după ce a spus despre Guvern şi politicieni că sunt criminali.

„Cum îţi permiţi să faci criminali Guvernul, politicienii? Dar ce sunt? Am spus altceva eu şi George (Simion, n.red) în campanie? Nu!”, a spus Diana Şoşoacă.

„Păi s-a terminat campania”, i-ar fi spus Lavric.

„Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”, a reacţionat senatoarea de Iaşi, care a fost exclusă din grupul parlamentar AUR.

Tensiunile în grupul parlamentar AUR ar fi pornit după ce Diana Şoşoacă a vorbit peste timpul limită care a fost acordat partidului în Parlament, iar din acest motiv i-a fost întrerupt microfonul. Diana Şoşoacă a explicat că în acel moment prezenta care sunt efectele adverse ale vaccinului Pzifer.