AcasăPoliticDiana Șoșoacă, revoltată după ce România nu a intrat în Schengen: ”A...

Diana Șoșoacă, revoltată după ce România nu a intrat în Schengen: ”A fost umilință”

Reacții pe bandă rulantă după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen. După ce un număr semnificativ de români au decis să nu mai alimenteze de la benzinăriile austriece și să își retragă banii de la Raiffeisen sau de la BCR, acum, Diana Șoșoacă a transmis și ea un mesaj dur.

Mai exact, senatoarea a avut o reacție acidă după ce România a fost respinsă în procesul care ar fi trebuit să îi asigure aderarea la Schengen de la 1 ianuarie 2023.

Cu ce au greșit românii? Diana Șoșoacă spune că atitudinea politicienilor din România a fost una umilă.

“Am luat atitudine împotriva incapacității reprezentanților noștri de a negocia, de a purta discuții în calitate de reprezentanîi români ai unei țări suverane. Toată atitudinea noastră, a acestor reprezentanți, a fost de umilință, de a te duce în genunchi și a cerși un drept. Schengenul nu e altceva decât un drept al națiunilor europene, care noua și vecinilor noștri bulgari ne este refuzat nonstop.

Vă rog să observați atitudinea politicienilor români, ale partidelor care conduc astăzi România și se află în Parlamentul României care, cu multe luni înainte, au cedat Austriei, Olandei tot felul de facilități prin votarea Legii Offshore, Legi Justiției. O încercare total ineficientă schimbarea Constituției prin drepturi mai multe pentru străini decât pentru noi”, a precizat Diana Șoșoacă, la Realitatea PLUS.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.