Diana Șoșoacă vrea oameni în stradă: Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac!

0
43

Diana Șoșoacă cheamă din nou oamenii în stradă, mai sigură pe ea ca niciodată.

Senatorul Diana Şoşoacă i-a îndemnat, vineri, pe susţinătorii săi, să iasă în stradă sâmbătă, de la ora 15, într-un protest la nivel naţional. Apelul a fost făcut într-un material video distribuit pe un cont de Facebook, în condiţiile în care Şoşoacă se plânge că alte conturi pe care le folosea, inclusiv un cont al soţului său, au fost blocate de reţeaua de socializare.

“Bună seara. Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac. În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină…

Pentru că mâine se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în Bucureşti şi atunci este normal să poată ieşi în stradă la ei în localitate.

A enumerat conturile de Facebook blocate 

Evident că ar fi bine să vină în faţa Parlamentului 18 milioane de români dar ştim că este practic imposibil. Cei care nu puteţi veni la Bucureşti, ieşiţi în faţa Primăriilor şi Consiliilor Judeţene în toată ţara.

Conform Legii adunărilor publice, nu aveţi nevoie de autorizare dacă ieşiţi în faţa acestor instituţii, mai ales că va fi un miting ad-hoc”, a spus Şoşoacă într-un material video postat tot pe un cont de Facebook.

Materialul video se întrerupe brusc, în timp ce Şoşoacă se apucă să enumere conturile pe care i le-a blocat Facebook.