x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(7) "general"

DICTATORUL a cerut armatei să fie pregătită de LUPTĂ! Și s-a înfățișat într-o uniformă nouă

Liderul nord-coreean apare în uniformă militară într-un nou portret oficial după ce a cerut armatei să fie pregătită de luptă.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Adevarul | Publicat: 08.01.2021, 15:10

Media de stat din Coreea de Nord a dezvăluit un nou portret oficial al liderului Kim Jong-un în care acesta apare în uniformă militară alături de o armă şi un binoclu. Este prima astfel de imagine a liderului nord-coreean de la preluarea puterii, semnalând o schimbare de stil în urma ultimului Congres al Partidului Comunist în care a ordonat armatei o disponibilitate continuă de luptă şi o rafinare a capacităţilor tehnologice. Kim Jong-un este înfăţisat în uniformă militară albă, cu o stea de amiral, la biroul său pe care se disting o armă şi un binoclu, iar în spate o bibliotecă.

 

Sorin Cîmpeanu are soluția pentru diplomele false. Ce vrea să facă ministrul

 

 

Portretul a fost atârnat alături de celelalte taboluri înfăţişându-l pe liderul nord-coreean, pe holul Casei de Cultură din Phenian.   Televiziunea publică a difuzat imagini cu noul portret în cadrul relatărilor despre Congresul recent al Partidului Comunist.   Este prima dată când este prezentat în această ipostază de la preluarea puterii, Kim Jong-un apărând public în haine civile, deşi adesea este filmat privind într-un binoclu.

 

Primul om din România care a MURIT după ce s-a vaccinat anticovid. A făcut infarct imediat

 

 

 

Regimul lui Kim a dat startul unei accelerări a programelor de rachete şi tehnologiei militare într-un plan pe cinci ani, ale cărui rezultate au fost anunţate recent şi care a inclus un moment rar de recunoaştere a unor eşecuri în special economice.   Coreea de nord plănuieşte să-şi sporească capacităţile de luptă cu un centru de cercetare dedicat dezvoltării unor rachete supersonice care să depăşească sistemele de apărare americane.