AcasăActualitateSocialDicționar de vise. Ce însemnă când visezi o mireasă

Dicționar de vise. Ce însemnă când visezi o mireasă

Dicționar de vise. Ce însemnă când visezi o mireasă. Te-ai visat vreodată mireasă sau ți-a apărut o mireasă în vis? Există mai multe semnificații pe care ar trebui să le știi.

În primul rând, dacă ne luăm după tradiția populară, aceasta spune că atunci când te visezi mireasă este semn rău, boala te pândește, vești tragice urmează să primești și, uneori, putem vorbi chiar de moarte.

Dicționar de vise. Ce însemnă când visezi o mireasă

Sunt și păreri care spun însă că un astfel de vis poate avea atât semnificații negative cât și pozitive. Mireasa simbolizează puritate, inocență, frumusețe și bucurie, iar rochia albă este semn de împlinire și bogăție.

Dacă în vis îți apare o femeie îmbrăcată în rochie albă, acest lucru indică sentimente de inferioritate, pe care le ţii ascunse.

Pe de altă parte, dacă o mireasă fericită îți iese în cale, în viața ta vor apărea numai bucurii.

Dicționar de vise. Ce însemnă când visezi o mireasă

Dacă visezi o mireasă tristă care plânge, te vei certa cu cineva drag, un membru al familiei sau chiar cu partenerul de viață.

Dacă visezi o mireasă urâtă, asta poate prevesti o sarcină nedorită, iar dacă visezi o mireasă moartă, asta înseamnă bucurie.

Dacă te visezi mireasă singură, e un semn rău, de moarte. Sentimentele profunde pe care le ai te pun la mare încercare.

După acest vis ar trebui să îți rezolvi problemele și să scapi de energia negativă din viața ta.

Pe de altă parte, dacă te visezi mireasă la altar, vei obține rezultate bune în tot ceea ce faci, poate chiar și un câștig. Iar laudele nu vor întârzia să apară.

Dacă te visezi mireasă și ești tristă înseamnă că ești victima unui sacrificiu, fie acceptat de bunăvoie, fie impus.

Dacă te visezi mireasă la nunta ta, asta înseamnă că ai nevoie mare de afecțiune, iar dragoste lipsește profund din viața ta.

Dacă visezi că te afli la o nuntă și, mai ales, daca ești chiar la nunta ta, acest lucru poate însemna că, în viața reală, ai anumite temeri pe care le negi, ai o atitudine ascunsă față de o situație fără precedent care te-a dat peste cap.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.