AcasăEconomieDina Tsybulskaya va fi noul director executiv al Telekom Romania Mobile Communications...

Dina Tsybulskaya va fi noul director executiv al Telekom Romania Mobile Communications începând cu data de 1 septembrie

“Grupul de companii Telekom Romania anunţă numirea Dinei Tsybulskaya în poziţia de CEO al Telekom Romania Mobile Communications, începând cu data de 1 septembrie 2021, ca urmare a separării Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications. Vladan Pekovic îşi va continua mandatul de CEO al Telekom Romania Communications asigurând o tranziţie lină până la finalizarea tranzacţiei”, anunţă compania.

Dina Tsybulskaya şi-a început cariera în industria telecomunicaţiilor în 2007, în Grupul Telekom Austria, unde a deţinut poziţia de marketing director până în 2012. A continuat în Turkcell Group, deţinând mai multe poziţii de top management în anii 2012–2015, precum commercial director, apoi senior vice president, iar din 2015 în 2018, poziţia de executive director în cadrul operatorului de servicii de telecomunicaţii mobile Life din Belarus.

Între 2016 şi 2019 a condus Software Development Supervision Committee al Lifetech Corp. Dina Tsybulskaya a preluat poziţia de CEO al Crnogorski Telekom în 18 februarie 2019. Are experienţă în dezvoltarea strategiei, marketing şi financiar.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

 


 

Ultimele Articole