x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Director din Suceava, DAT AFARĂ după ce s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru salvarea orașului

Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, susține că a fost demis de superiorii săi după s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a scăpa orașul de pandemie.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.04.2020, 7:00

 

Șeful instituției a fost dat afară începând cu data de 10 aprilie, superiorii săi arătându-se ”deranjați de faptul că Daniel Drăgoi s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru stoparea pandemiei de coronavirus”, scrie Monitorul de Suceava.

 

”Dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava, România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10.04.2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu”, a spus acesta pentru sursa citată.

 

Directorul demis al SGA Suceava a spus că a fost contactat deja de un avocat și că în perioada următoare se va decide dacă va contesta actul de demitere.