AcasăEconomieDirectorul ADI "Termo Prahova" a demisionat din funcţie în urma scandalului legat...

Directorul ADI “Termo Prahova” a demisionat din funcţie în urma scandalului legat de sistarea furnizării apei calde în Ploieşti

Demisia lui Horia Tiseanu, director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I) Termo Prahova, a fost anunţată de către oficiali ai Consiliului Judeţean Prahova. Surse din instituţie declaraseră pentru News.ro că lui Tiseanu i-a fost cerută demisia de către conducerea Consiliului Judeţean Prahova, ca urmare a scandalului public generat de decizia firmei care a câştigat contractul pentru termoficare de a sista pentru o lună furnizarea apei calde în municipiul Ploieşti.

 

Firma Termoficare Prahova a reuşit să câştige licitaţia pentru furnizarea de agent termic în  Ploieşti în luna mai, la câteva luni de la înfiinţarea sa, şi a sistat apa caldă în municipiu la două luni de la semnarea contractului cu A.D.I Termo Prahova. 

 

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a povestit public, într-o conferinţă de presă, că Horia Tiseanu, care la rândul său a condus ca primar, timp de mai multe mandate, municipiul Câmpina, i-a spus că nu ştia despre decizia de sistare a furnizării apei calde, pentru că el nu locuieşte în Ploieşti. 

 

Horia Tiseanu a fost numit director al A.D.I “Termo Prahova” în toamna anului trecut, numirea sa fiind una care a generat discuţii în spaţiul public, în condiţiile în care fostul primar este trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă. Dosarul se află de aproape cinci ani pe rolul Tribunalului Prahova, iar următorul termen a fost stabilit pentru 29 septembrie.

Ultimele Articole