AcasăEconomieDirectorul Poştei Române: Aproape jumătate din POS-urile Poştei Române nu sunt folosite,...

Directorul Poştei Române: Aproape jumătate din POS-urile Poştei Române nu sunt folosite, deşi avem aproape în fiecare oficiu poştal / Pur şi simplu, angajatul companiei spune că nu are POS, din diferite motive

Directorul Poştei Române a fost întrebat despre coada de la ghişee, care încă se mai păstrează în oficiile poştale. 

Valentin Ştefan a arătat că ”jumătatea plină este că Poşta Română are clienţi, vorbim de 8 milioane de clienţi unici în fiecare lună, iar jumătatea goală ne spune că infrastructura de hardware trebuie îmbunătăţită, de software, şi la fel şi cultura organizaţională a companiei”.

Despre productivitatea companiei, Valentin Ştefan a arătat că acest lucru înseamnă, de exemplu, să foloseşti POS-ul.

”Aproape jumătate din POS-urile Poştei Române nu sunt folosite, deşi avem aproape în fiecare oficiu poştal POS. Este o problemă de atitudine, pur şi simplu, angajatul companiei spune că nu are POS, din diferite motive. Dacă îl foloseşte sau nu, salariul este acelaşi nu se aplică nicio pedeapsă, este o pocedură nouă pe care trebuie să o înveţe”, a afirmat Ştefan.

Şeful Poştei Române a mai precizat că despre acest aspect ştiu ei. dar clientul nu ştie şi are impresia că Poşta Română nu are POS-uri.

”Asta este o problemă de atitudine, îl înţeleg şi pe angajat, pentru că 10 sau 20 de ani nimeni nu l-a întrebat de ce nu foloseşte POS-ul”, a mai spus Valentin Ştefan. 

 

Ultimele Articole