x


  • EUR
    4.7800
    USD
    4.4131
string(9) "lifestyle"

Dirijorul Ion Marin, eveniment de excepție la revenirea în România

Celebrul dirijor Ion Marin va povesti cum este privit Festivalul Internațional George Enescu de către lumea muzicală internațională.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 04.09.2019, 15:47

Joi, 5 septembrie, de la 11:00,  celebrul dirijor Ion Marin va povesti cum este perceput în întreaga lume Festivalul George Enescu.

 

lnirea se va desfășura la Hotelul Sheraton, Salonul Diamond (mezanin) și va fi un prilej pentru jurnaliștii prezenți de a afla de la reputatul dirijor despre cum este privit Festivalul Internațional George Enescu de către lumea muzicală internațională și cât contribuie acesta la dezvoltarea brand-ului de țară. La această „cafea muzicală” veți putea afla mai multe despre cel mai amplu proiect asociat al Festivalului Enescu – Orașul Cântă  – o succesiune de 250 de evenimente muzicale susținute de ansamblurile și colaboratorii Programului Național Cantus Mundi, cel mai mare program de integrare socială prin muzică, inițiat în România de Maestrul Ion Marin. De asemenea, veți putea afla mai multe detalii despre colaborarea Maestrului Ion Marin cu Orchestra Națională a Franței, unul dintre ansamblurile simbol ale lumii, pe care îl va dirija sâmbătă, 7 septembrie, în cadul secțiunii „Mari orchestre ale lumii”.